TARTS VELÜNK!

Vidékjárás, beszélgetés, felfedezés, kaland! Lelkes mesélőkkel!

Túráink legfőképpen Szekszárdot, a szekszárdi dombságot, történelmi borvidéket és a sárközt próbálják megismertetni látogatóinkkal. Erre az kétórástól akár egész napos kirándulás keretén belül kínálunk lehetőséget. Kis betekintést szeretnénk nyújtani a tájegység jelenéből és a múltjából.

Szeretettel várunk családokat, kíváncsi kirándulókat, közös kalandra vágyó baráti társaságokat, munkatársakat, akik a dolgos hétköznapokon kívül tartalmas pillanatokat szeretnének együtt megélni.

Felfedezzük a szekszárdi történelmi borvidék egyes dűlőit.

Mi a dombokat a termő területeket az erdős részeket járjuk, azon a vidéken mely terület két végpontja közt közúton majd 60 km-t tudnánk megtenni. Az ismert vagy a nagyközönség által nem ismert szőlőültetvényeket keressük fel, méltán népszerű pincészetek birtokait. A választott túrától függően akár termőterületekre válogatott helyszíni borkóstolóval egybekötve. Kirándulás közben beszélgetünk borról, a szőlőtermelés emlékeiről, jenéről, ott ahol egyes feltevések szerint már a Kelták is ápolták a növényt. Az a kiránduló, akit történelem, a múlt kis szeletének megismerése hoz lázba, talán nem véletlenül talált ránk. Örömünkre szolgál, ha az utazó az itt él vagy jelenleg itt élő emberek története, az épített környezetünk és változásai, a történelem ránk maradt emlékei felől érdeklődik és számára e gondolatok mentén tarthatunk kirándulást. A történelem viharában eltűnt települések nyomait fürkészve.

Szolgáltatásunk egész évben igénybe vehető, viszont időjárás függvénye!

A Vidékjáró Terepjáró csapata.
Szekszárd Túra-kulTúra

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT TÚRÁINKRA
FOGLALJON IDŐPONTOT!

6 + 11 =

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Amikor ezeket a sorokat írom, 45 éve élek Szekszárdon. Ma tettünk egy esti családos kirándulást a Vidékjáró Terepjáró egyik autójával...

A szerző blogja >>>

Nem olyan rég egy meglepetés szülinapi Vidékjáró Terepjáró túrát szerveztünk és azt hiszem mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy imádtuk minden pillanatát!!!!!

V. Gizella

Hihetetlen! A 12 és 14 éves gyerekeink is szájtátva hallgatták a törit! Must have Szekszárdon!

P. Szilveszter

Lenyűgöző történelmi ismeretanyag, személyesség - varázslatos élmény!

F. Katalin

Mindenkinek!!!! Nem szabad kihagyni!!!

V. Zsolt

SZEKSZÁRD TÖRTÉNELMI BORVIDÉK

Túra kulTúra

+36 70/583-6248
+36 20/584-0842
+36 30/620-4865

https://videkjaroterepjaro.hu

iroda@videkjaroterepjaro.hu

Adatvédelmi szabályzat
Általános szerződési feltételek

 

+36 70/583-6248
+36 20/584-0842
+36 30/620-4865

https://videkjaroterepjaro.hu

iroda@videkjaroterepjaro.hu

Adatvédelmi szabályzat
Általános szerződési feltételek