KALANDOT AJÁNDÉKBA!

 

Élményt ajándékba! Közös, emlékezetes pillanatokat szeretteiddel, családdal, barátokkal!

Vidékjáró Terepjáró Ajándékutalvány- túra kultúra!

Mert együtt jobb!

Segítséget az ajándék utalvány értékének az utazás időtartalmának kiválasztásához az áraink-ajánlatkérés menüpontban található ár táblázat nyújt, lehetőség van a listában találhatótól eltérő értéken ajándék utalvány vásárlására, kérem tudassa velünk elképzelését és árajánlatot küldünk az Ön részére. A weboldalunk nem webáruház!

Az ajándék utalvány a megvásárlástól számított egy évig használható fel. A felhasználhatóság végső időpontját az utazás időtartalmát és az utazáson részvevő személyek számát az utalványon feltűntjük. Az értékét nem. Lehetőség van, az utalvány felhasználhatósági idejét az eredeti időpontól számított további 6 hónappal megnövelni, ennek költsége az ajándék utalvány árának 40%. Az ajándékutalvány felhasználhatósági időpontjának meghosszabbítására csak az utalvány használhatósági idején belül van lehetőség. A lejárt, fel nem használt ajándékutalványt nem áll módunkban visszavásárolni.

Az ajándék utalvány megvásárlását követően 14 nap elállási jogot biztosítunk. Részletek az ÁSZF menüpont alatt találhatóak.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AJÁNDÉKUTALVÁNYRA

2 + 5 =

Az ajándékutalvány felhasználása: időpont foglalása csak a foglalható, szabad időpontokra lehetséges. Időpont egyeztetése szükséges. Amennyiben csak egy vagy esetleg néhány időpont lehet az Ön számára megfelelő, akkor kérem keressen minket elérhetőségeinken a szabad foglalható időpontokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy hétvégére és ünnepnapra eső foglalását jóval a kiválasztott időpont előtt végezze el.
Az időpont foglalás alkalmával az utalványon található egyedi azonosítót meg kell adni munkatársunknak. Az ajándék utalvány felhasználási szándékát előre az időpont foglalás alkalmával közölni kell munkatársunkkal.

Az ajándékutalványt egy alkalommal lehet felhasználni, más szolgáltatásra, készpénzre nem válható. Lehetőség van nagyobb értékű programon való részvételre, ebben az esetben csak a különbözetet kell kifizetni. Kisebb értékű utazás választása esetén a különbözetet nem áll módunkban visszafizetni.

Az utazások egész évben foglalhatók, viszont lebonyolításuk függ az időjárástól. Ezért, ha az időjárás nem teszi lehetővé a program lebonyolítását lehetőséget biztosítunk az új időpont kiválasztására.

Amennyiben az utazáshoz szükséges járművet a lefoglalt időpontra nem tudjuk biztosítani pl. műszaki meghibásodás miatt, fenntartjuk a jogot, hogy másik a program lebonyolításához megfelelő járműre cseréljük. Ha ez nem lehetséges, fenttarjuk a jogot az utazás időpontjának lemondására és lehetőséget nyújtunk új időpont foglalására. Erről a lehető leghamarabb értesítjük. Megértésüket köszönjük!

Fenntartjuk a jogot az előzetes bejelentés nélküli ár változtatásra, viszont a már megvásárolt utalványok és lefoglalt időpontok esetében a vásárlás és az időpont foglaláskor érvényben lévő árak a mérvadók.

Továbbá fent tartjuk a visszautasítás jogát. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás alkalmával a lefoglalt időpontban megjelenő vendég vagy vendégek nem alkalmas vagy alkalmasak az utazáson való részvételre, akkor a gépkocsivezető a szállítást megtagadhatja, ebben az esetben a megrendelt szolgáltatás díját a megrendelő köteles megtéríteni.

Az utazáson mindenki saját felelőségére vesz részt.

 

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

Amikor ezeket a sorokat írom, 45 éve élek Szekszárdon. Ma tettünk egy esti családos kirándulást a Vidékjáró Terepjáró egyik autójával...

A szerző blogja >>>

Nem olyan rég egy meglepetés szülinapi Vidékjáró Terepjáró túrát szerveztünk és azt hiszem mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy imádtuk minden pillanatát!!!!!

V. Gizella

Hihetetlen! A 12 és 14 éves gyerekeink is szájtátva hallgatták a törit! Must have Szekszárdon!

P. Szilveszter

Lenyűgöző történelmi ismeretanyag, személyesség - varázslatos élmény!

F. Katalin

Mindenkinek!!!! Nem szabad kihagyni!!!

V. Zsolt

SZEKSZÁRD TÖRTÉNELMI BORVIDÉK

Túra kulTúra

+36 70/583-6248
+36 20/584-0842
+36 30/620-4865

https://videkjaroterepjaro.hu

iroda@videkjaroterepjaro.hu

Adatvédelmi szabályzat
Általános szerződési feltételek

 

+36 70/583-6248
+36 20/584-0842
+36 30/620-4865

https://videkjaroterepjaro.hu

iroda@videkjaroterepjaro.hu

Adatvédelmi szabályzat
Általános szerződési feltételek